top of page

Joogalaager "Ehedad suhted"


24. juuli 16:00 – 26. juuli 16:00 SOONTAGANA MAALINNAS.

Läheme metsikusse loodusesse, sinna kus kunagi 22 põlve järjest on elanud meie esivanemad. Ööbime telkides ja teeme tuleasemel süüa. Ja nagu ikka on sündmuste kaasloojateks loodus, mäng ja muinasjutt.

Laagriks valmistumise nädalad

1. nädal. Sinu sõnad loovad sinu suhete maailma ja nüüd on aeg, et pöörata teadlikult tähelepanu oma keelekasutusele. Nädala jooksul puhasta oma keel kõikidest väge kahandavatest sõnadest, mida sa enda ja teiste vastu kasutad. Ole teadlik sellistest väljenditest: ma ei saa, mul ei ole, ma ei tohi, sina tegid...

2. nädal. Teisel nädalal keskendu oma häälele. Kui sa räägid, siis tee pause ja vabasta pinged õlgadest, kaelast, lõuast, keelest ja kurgust. Tunneta ja lõdvesta need, kui sa räägid. Kas sa suudad laiendada ja pehmendada rääkides oma kõri? Pane kirja kõik kohad oma kehas, kus tunnetad rääkimise ajal pinget.

3. nädal. Kolmandal nädalal pööra tähelepanu oma hääle helile. Kuulata oma häält nagu oleksid su südamel kõrvad. Tunneta häälekõla oma südames. Pane kirja või joonista, mida su süda tunneb kuuldes su häält.

Osaluspanus 135 eurot. Registreerumine kuni 20. juuli. Õpetajad Shabad Atma, Haridass ja Taranbir

Osalemiseks ja lisainfo saamiseks helista 53 014 204 või kirjuta e-mail: tiinaramdas@gmail.com

bottom of page