top of page

Naiselikkuse joogapäev "Naine kui kuuolevus" 27. aprillil

Maailm pöörleb järjest kiiremini ja meie koos maailmaga. Maailmas toimuvaid arenguid ei saa tagasi pöörata. Kas sugudel tuleviku maailmas ongi veel kohta, me ei tea. Täna eksisteerib veel 2 eri sugu ja need on esindatud kõigis meis. Naiselikkuse joogapäevale ootame eelkõige küpsuse künnisele (40+) jõudnud naisi. Me praktiseerime naiselikkust toetavaid kriyasid, arutleme millised on joogalikud lahendused erinevatele probleemidele. Räägime kõigest, mis on naise kui kuuolevusega seotud, kuidas rõõmu tunda oma naiselikkusest erinevates eluetappides, kuidas saavutada tasakaalu ja rahu seisund.

Koht: Astri tee 2A, Viimsi

Päev koosneb: hingamisharjutused, füüsilised harjutused (kriyad), meditatsioonid, vestlused + joogalik eine. Kaasa saad kirjalikud materjalid. Õpetajad: Margit Kurm ja Kadri Arula Tasakaalupanus: 57 eurot Kaasa võtta: mugav joogariietus, pudel vett, matt ja/või lambanahk ning pleed Registreerimine ja kõik küsimused: kadri.arula07@gmail.com, tel. 5038382

bottom of page